Stralen begint bij jou

Floor Cosmetics is opgericht door Floor Paulusse. Naast een opleiding tot schoonheidsspecialiste heeft zij zich van jongs af aan verdiept in de huidverzorging. Ze volgt de ontwikkelingen op de voet door onder meer het bezoeken van beurzen en het volgen van lezingen. Uit eigen ervaring weet Floor hoe goed het voelt om lekker in je vel te zitten. Daarom is zij haar eigen verzorgingslijn gestart. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten en samen te werken met onafhankelijke laboratoria en testcentra, heeft ze eerlijke producten gemaakt die ze iedereen kan toevertrouwen. Ook als je een lastige huid hebt. Denk bijvoorbeeld aan pigmentvlekjes of puistjes. Of heb je een gevoelige, eczeemachtige, vette of juist droge huid: Floors advies, expertise en producten kunnen je hierbij helpen. De producten van Floor Cosmetics bieden een hoogstaande kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Doordat Floor Cosmetics rechtstreeks verkoopt en geen dure reclamecampagnes inzet, zijn de producten voor iedereen bereikbaar.

Take the floor

Jouw dagelijkse routine

Een mooie huid begint met een goede routine. Daarom delen wij graag onze kennis over de dagelijkse aandacht voor de huid. Zodat ook jij met deze makkelijke manier je huid die boost kan geven die het nodig heeft om te kunnen stralen. Geloof ons: het is een kwestie van gewoon doen, en echt waar, absoluut de moeite waard!

We beginnen nadat je heerlijk fris en fruitig uit de doucht komt. Je bent natuurlijk lief geweest voor je lijf door het goed te reinigen, nu is het tijd om even met aandacht aan je gezicht te werken. Gun het jezelf: het brengt je even rust voordat de dag begint. Dep allereerst je gezicht droog. Breng daarna met een paar pompjes de Mousse aan op je gezicht. Masseer het even in met een ronddraaiende beweging en haal het dan af met een vochtig washandje. Wrijf het washandje zachtjes over je gezicht. Dit geeft je een heerlijk fris gevoel. Daarna breng je het Serum met zacht tikkende bewegingen aan. Dit is een extra booster voor de huid. Sluit tot slot af met een crème voor de gevoelige huid de Sensitive of voor een droge huid de Hydro en voor een vettige huid de Purifying crème.

Iedere avond reinig je jouw gezicht met de mousse, zodat de poriën niet verstopt raken. Je haalt dan het vuil van de dag van je gezicht op een gezonde manier en stapt ook nog eens fris weer je bed in. Sluit na het gebruik van de mousse weer af met een crème voor de gevoelige huid.

Wij hebben nog een heerlijke tip voor een prachtige huid: scrubben. Vind je huid fijn, het krijgt er een gezonde boost mee en heeft de ruimte om de juiste vitamines op te slaan. Je gebruikt 1 à 2x per week de Scrub. Bijvoorbeeld op zaterdagochtend. Jouw eigen genietmomentje… puur zen in je eigen badkamer! Breng een beetje scrub aan op je vingertoppen en roteer het zacht op de huid. Mocht het wat stroever gaan, is onze tip om je vingertoppen een klein beetje vochtig te maken met water. Maak de roterende beweging 2 tot 3 minuten en haal het daarna af met een vochtig washandje. Jouw huid voelt weer superzacht aan, het ademt en als pluspunt zijn de dode huidcellen weg. Je bent weer klaar voor het weekend

Nog even dit…

De huid is een spiegel van je gemoed. Als je goed in je vel zit, dan zie je dat meteen. Stralend de dag door; het is een heerlijk gevoel. Wij kunnen ons voorstellen dat het daarom lastig is om de juiste producten uit te zoeken of hoe je de producten moet gebruiken. Wij helpen je graag met eerlijk advies, tips en leg je graag uit hoe je de producten gebruikt. Stuur gerust een bericht of bekijk een van de video’s.