In 4 stappen een gezonde huidverzorging

Het is belangrijk dat je elke dag dezelfde stappen maakt voor een goede gezichtsbehandeling.
Onze huid beschermt ons tegen de buitenwereld. Door de juiste producten te gebruiken helpen we onze huid bij deze taak.

STAP 1

We beginnen bij de mousse (2x per dag)
Een heerlijke schuimende gezichtsreiniging die de huid een boost geeft met het ingrediënt vitamine C. Perfect om ‘s ochtends en ‘s avonds te gebruiken.

STAP 2

Daarna gebruik je de scrub (1x per week)
De natuurlijke scrub verwijdert dode huidcellen op een zachte manier. De huidstructuur wordt verfijnt en je voelt direct een zachte huid. De huid wordt gekalmeerd dankzij de wilgenbast extract.

STAP 3

Het serum is een goede boost voor je huid. Het ingrediënt Niacinamide versterkt de bescherming van de huid en zal hierdoor een natuurlijkere kleur krijgen.

STAP 4

3 crèmes voor 3 verschillende huidtypen.

  • De hydro crème voor droge tot zeer droge huid. Deze crème wordt extra gestimuleerd door het serum die je hiervoor hebt aangebracht. En is een echte dorstlesser voor de droge én zéér droge huid. De crème hydrateert en vermindert de vorming van rimpels. De hoog en zeer laagmoleculair hyaluronzuur hydrateert en vernieuwt de huid in alle lagen. Pantavitin™ bevorderd de vocht balans van de huid, verbeterd het vernieuwingsproces van je huid en versterkt de beschermende functie van de huid.
  • De purifying crème voor de vette en gecombineerde huid. De crème wordt extra gestimuleerd door het serum die je hiervoor hebt aangebracht. Deze is speciaal voor de vette en gecombineerde huid. Denk dan ook aan een huid met puistjes en/of mee-eters. De crème bevat werkstoffen die zuiverend werken en de talgproductie in balans brengt.
  • De sensitive crème voor de gevoelige couperose huid. De crème wordt extra gestimuleerd door het serum die je hiervoor hebt aangebracht. En is speciaal voor de meest gevoelige en couperose huiden. De huid wordt direct gekalmeerd en extra beschermd met o.a. het ingrediënt ‘haverextract’.