Waarom gebruik je een Serum?

Dit Serum (dagelijks gebruik) is een huidverzorgingsproduct dat het resultaat van je gezichtsbehandeling extra versterkt. Het Serum is bedoeld om een specifiek huidprobleem aan te pakken. Denk aan onzuiverheden, pigmentvlekjes of roodheid. Nadat je het Serum hebt aangebracht breng je jouw dagelijkse crème aan. De werking van de crème zal extra versterken door het Serum. De textuur van het Serum voelt licht aan en laat geen plakkerig laagje achter op de huid.

De krachtige werking van dit Serum ontleent het aan een multi-mineralen cocktail met een hoge concentratie werkstoffen. De ingrediënten keuze hebben wij met zorg gemaakt! Hierdoor is het Serum dagelijks te gebruiken en helpt het Serum ook de diepere huidlagen te bereiken en de huid sterker te maken en te verjongen. Een belangrijk ingrediënt is Niacinamide. Dit is een alleskunner. Ook wel bekend als vitamine B3. Een actief ingrediënt om acne, pigmentatievlekjes, rimpels en zelfs een super gevoelige huid te behandelen.

Niacinamide heeft de volgende functies:

  • het stimuleert de fibroblasten, zijn de werkpaarden voor het stevig houden van de huid;
  • het voorkomt een beschadigde huid barrière;
  • het verhoogt de aanmaak van ceramiden voor bescherming van de huid barrière;
  • het vermindert schilfering;
  • het remt de talgproductie;
  • het verhoogt de aanmaak van natuurlijke huidvetten.

Dit Serum zorgt voor een extra boost voor je huid, is te combineren met alle crèmes uit de Floor Cosmetics lijn.