Hoe is Floor Cosmetics ontstaan?

Al van jongs af aan heb ik geleerd dat het belangrijk is dat je huid er gezond uitziet en dat is mij dan ook met de paplepel ingegoten. Mijn moeder, oma en tante zijn schoonheidsspecialisten, waardoor ik in de badkamer van mijn moeder altijd wel iets vond wat ik kon smeren!

Zelf heb ik de opleiding tot Schoonheidsspecialiste ook gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe de huid werkt, hoe een cel is opgebouwd, wat er gebeurt in iedere huidlaag, hoe het komt dat de ene huid wel problemen heeft en de andere huid niet en dat de huid eigenlijk heel veel zelf kan om in een goede balans te zijn en te blijven. Met deze opgedane kennis in mijn zak heb ik samen met een gespecialiseerd team verzorgingsproducten ontwikkeld van top kwaliteit tegen een top prijs. 

Persoonlijk huidadvies op maat!

Wij helpen jou met een paar eenvoudige stappen naar de perfecte huidverzorging die helemaal bij jou past. Ook bij een wat lastigere huid. 

Lastig om te bepalen welk product het beste bij jouw huid past? Stuur ons gerust een bericht. We kijken graag met je mee, analyseren jouw huid en beantwoorden al jouw vragen. Jouw huid verdient persoonlijke aandacht, zodat jij altijd kunt stralen. Ik geef je een passend advies bij jouw huid.

Veel smeer plezier!